Välkommen att anmäla dig till Building Sustainability 2021

SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA DIG

Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront och i en digital plattform den 30 november till 1 december.

Sista anmälningsdag för en fysisk biljett har passerat, det går nu endast att anmäla sig att delta digitalt. Pris för att delta via den digitala plattformen är 4 950kr exkl. moms.

 

Nytt, spännande hybridformat

Ett hybridevent är ett möte, event eller konferens där man kombinerar ett fysiskt möte med en digital eventupplevelse genom att låta deltagarna vara med både på plats och digitalt via en eventapp och plattform. Vår eventapp och plattform gör det smidigt för alla deltagare, fysiska såväl som digitala, att följa programmet live, delta i parallella spår, besöka partners i utställningsområdet samt att interagera med talare, utställare och andra deltagare.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

Läs mer om programmet här

Har du frågor om din anmälan? Kontakta Reachem,
Email: buildingsustainability2021@reachem.se
Tel: 08-410 30 150